perjantai 2. maaliskuuta 2018

Bobo-näyteikkunaa rakentamassa

Torstaina 1.maaliskuuta pääsimme Salon Boboon rakentamaan uutta näyteikkunaa. Ensimmäinen työvaihe oli tietysti vanhojen esillepanojen purkaminen ja tuotteiden asettelu oikelle paikoilleen, jonka jälkeen imuroimme tasot ylimääräisestä pölystä ja liasta. Tikkaiden avulla irrotimme katosta roikkuneet tuotteet. Ryhdyimme heti tuumasta toimeen ja kyselimme mitä kaikkia tuotteita ikkunaan halutaan laittaa esille. Saimme käyttöömme kaksi mallinukkea, joita hyödynsimme vaatteiden esittelyssä. Timberlandin uutuustuotteet pääsivät ehdottomasti osaksi näyteikkunaa. 
Mallinuket olivat pieniä eikä osia juurikaan pystynyt liikuttelemaan. En ollut koskaan aiemmin pukenut mallinukkeja joten haasteellista oli varsinkin paitojen pukeminen juuri käsien liikkumattomuuden takia. Saimme kuitenkin loppujenlopuksi nukeille vaatteet päälle ja lopputuloksesta tuli mielestäni yhtenäinen ja silmää miellyttävä. 
Mallinukkejen lisäksi ikkunaan lisättiin rattaat, joiden kyydissä oli kaksi pehmolelua. Myöhemmin lisäsimme vielä lisää leluja mielenkiinnon lisäämiseksi. Rattaiden ja mallinukkejen kaveriksi lisäilimme kattoon koukkuja, joihin ripustimme Timberlandin vaatteita. Saimme myös mukavasti lisää korkeutta esillepanoon ripustelun ansiosta. 
Timberland-teemaisen ikkunan kaveriksi teimme vielä toisen pienemmän esillepanon johon hyödynsimme pientä naulakkoa/hyllykköä ja laitoimme henkareilla roikkumaan uusia ulkovaatteita; takkeja, ulkohousut sekä hanskoja. Myös parit hauskat reput pääsivät osaksi kokonaisuutta. Viimeiseksi lisäsimme kokoonpanoon vielä parit aurinkolasit, koirapehmolelun sekä suloisen vaippakakun. 
Tämä projekti oli omalla tavallaan haastava mutta samalla erittäin opettavainen. En ole koskaan aiemmin tehnyt vaatteisiin liittyviä esillepanoja ja opin paljon siihen liittyen esim. mallinuken pukemista, lastenvaatteiden kokoja ja eri lähestymistapaa näyteikkunan kokoamisessa. Valokuvien ottaminen varsinkin ulkoapäin oli hankalaa kovan valotuksen sekä heijastusten takia. Tekemästämme näyteikkunasta tuli mielestäni houkutteleva ja samalla leikittelevä pienien yksityiskohtien ansiosta. Tekisin mielelläni jatkossa lisää samankaltaisia projekteja ja myös näin ihanassa tiimissä hommat sujuivat vaivatta ja mukavissa merkeissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥