perjantai 9. maaliskuuta 2018

Yhteenveto kuluneesta jaksosta

Olemme kuluneen jakson aikana päässeet tekemään tiimeissä upeita asiakastöitä ja kartuttaneet osaamistamme huimasti. Projekteihimme on lukeutunut mm. Herkku ja Lahja Murenan ystävänpäivä-teemaisen näyteikkunan rakennus, Pentik lastenpäivien esillepanojen tekeminen sekä Bobo-lastenvaateliikkeen näyteikkunoiden suunnittelu ja rakennus. Näiden töiden ohella olemme päässeet myös harjoittelemaan hieman lisää valokuvausta. Yhtenä projektina olisi vielä näyteikkunan teko Salon Kukkaan ja sen toteutus on edessä tiistaina 13.3. 
Parhaiten minulle on jäänyt mieleen näistä projekteista tiimityön tärkeys ja muutenkin kaikki ne taidot joita tiimityöskentelyssä tulee huomioida ja tarpeen mukaan kehittää. Olemme jokainen yksilöitä, mutta se miten jokainen tiimissä toimii on aina oma haasteensa. On opittava tuntemaan itsensä sekä huomioimaan myös muut. Päätökset tehdään yhdessä eikä ketään saa jättää yksin. Uskon että näiden takana olevien projektien kautta jokainen on kehittynyt ja oppinut paljon uutta. 

Itse koen saaneeni enemmän rohkeutta. Rohkeutta soittaa puheluita, kysellä ja ilmaista itseäni. Minulla on ollut taipumus huolehtia turhista asioista vaikka tosiasiassa asiat hoituvatkin todella luontevasti ja huoletta. Tottakai olen aina omistaunut tekemääni työhön ja siksi huolehtiminen onkin ollut minulle ominainen piirre, haluan että asiat onnistuvat halutulla tavalla ja että lopputulos olisi paras mahdollinen. Olen oppinut olemaan enemmän oma itseni ja tuomaan esille rohkeasti näkemyksiäni. Tiimissä on tärkeää olla avoin uusille ehdotuksille ja ajatuksille - niin syntyvät parhaat ideat. 
Teimme luokkakaverini kanssa upean kuvausseinän, johon on koottu kuvia erilaisista ruoka-asetelmista. Inspiraatioseinä tuo lisää väriä ja persoonallisuutta luokkahuoneeseemme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥