tiistai 22. elokuuta 2017

Näyteikkunoita metsästämässä

Koulussa saimme tehtäväksemme kierrellä kaupungilla tutkaillen erilaisia näyteikkunoita, bongata mielenkiintoisimmat ja esitellä täällä blogissa. Itse pääsin toteuttamaan tämän tehtävän vasta iltasella jolloin osasta ikkunoista valitettavasti heijasti ikävästi katunäkymä. Löysin tästä huolimatta todella paljon kauniita esillepanoja ja persoonallisia ilmeitä joita luvassa seuraavissa otoksissa.
1. Boutique Maleena - Tässä näyteikkunassa pidin todella paljon pelkistetystä ja harmonisesta ilmeestä, katsoja kiinnittää huomiota vain oleellisimpiin asioihin, tässä tapauksessa mallinukkeihin ja kahteen mekkoon jotka kaikki sointuvat hyvin yhteen. Yleisilme on siisti ja tarkkaan harkitun näköinen. 
2. Kemikalio Fresh - Pidin kovasti tästä näyteikkunasta sen monimuotoisuuden vuoksi, peilipöytä tuotteiden alla luo kuvan, että tuotteita olisi esillä enemmän ja se sopii tähän hyvin, raikas ja nuorekas vaikutelma, pidin myös siitä, että tuotteiden hinnat sekä eri kosmetiikkamerkit on mainittu esillepanossa.

3. ilo - Tässä esillepanossa minut vakuutti selkeys, puhtaus ja minimalistisuus, tavaraa ei ole liikaa, mutta näyteikkuna on silti houkutteleva ja kutsuva, yhtenäinen kokonaisuus ja harmoninen värimaailma miellytti omaa silmääni todella paljon. 
4. Zapato - Jälleen yleisilmeeltään hyvin yksinkertainen näyteikkuna, ei ole haluttu laittaa liikaa tavaraa esille, vain oleellisimmat asiat, harmoninen värimaailma, spottivalaistus on hyvä ratkaisu ja tuo mallinuket loistavasti esiin.

5. Salon kukka - Tässä näyteikkunassa on paljon kaikenlaista mutta siitä huolimatta kokonaisuus on raikas eivätkä eri elementit riitele liikaa toistensa kanssa, on hyödynnetty hyvin myös ulkona olevaa tilaa ja asetettu ikkunan eteen kaunis kukka-asetelma joka yhtenäistää kokonaisuutta. Sisällä oleva kattokruunu luo vaikutelman luksuksesta ja ylellisyydestä.
6. Suomalaista käsityötä - Minun oli pakko valita tämä näyteikkuna mukaan koska tämä on aivan erilainen, hieman jopa sekava verrattuna muihin edellä mainittuihin. On yhdistelty erilaisia tavaroita todella kodikkaan näköisesti ja se puhutteli minua kovasti. On haluttu tehdä jotain erilaista ja tämä todellakin erottuu pelkistetyn kauniista esillepanoista omalla hieman rönsyilevällä otteellaan 
7. Herkku ja lahja Murena - Hauska esillepano kiinnitti huomioni, "lastenkutsu"-tyylinen sommittelu, pidin siitä miten tilaa on käytetty hyödyksi ja molemmissa ikkunoissa on paljon eri elementtejä, yleisilme on raikas ja siisti.
8. Villa Coco - todella selkeä ja yksinkertainen asettelu ja yleisilme, paksut valkoiset palkit kiinnittävät ensimmäiseksi huomion ja saa tarkastelemaan näyteikkunaa tarkemmin, harmoniset värit, mielestäni on hyvä, että myös vaatteiden hinnat ovat näkyvillä.
9. Eurokangas - Molemmat näyteikkunat ovat houkuttelevia, tuotteet on esitelty kekseliäästi ja persoonallisesti, eri värejä on yhdistelty monipuolisesti, kankaat on helppo kuvitella omaan kotiin näillä esillepanoilla, plussaa myös hintojen lisäämisestä ikkunaan. 
10. Kukkakimppu - Lopuksi vielä oma suosikkini, huomasin että varsinkin kukkakauppojen näyteikkunat olivat todella upeita, huolella mietittyjä ja aseteltuja. Harmoninen ja puhdas kokonaisuus vaikka tavaraa on paljon esillä. Näppärää, että kaupan nettisivu lukee ikkunassa ja jää näin varmasti hyvin mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥