maanantai 1. lokakuuta 2018

Työssäoppiminen - viikko 6

Ma 24.09 (10.10-17.10) - Päivä alkoi aamurutiineihin kuuluvilla siivoiluilla ja järjestelyillä (pöytien pyyhkiminen, kukkien ja tuhkisten vienti ulos, kynttilöiden sytytys). Varastosta saapui iso täyttö myymälään ja tein tilaa uusille Muumi-tuotteille. Tein päivän aikana myös verkkokauppatilauksia sekä vein roskia. Päivä sujui nopeasti kaikenlaisen puuhastelun ansiosta.

Ti 25.09 (10.10-18.15) - Tiistaina siirreltiin hieman tuotteita pöydästä toiseen - korkeat maljakot vietiin sivupöydältä poistomyyntiin ja sain järjestellä uudelleen maljakkopöydän sekä tyhjäksi jääneen seinustan. Kirjoituspöytä laitettiin uusiksi ja siihen tuotiin kasveja sekä sisustuspalloja.
Ke 26.09 (10.10-18.15) - Keskiviikkona oli rauhallinen päivä, mutta siitä huolimatta tekemistä riitti koko päiväksi. Hain varastosta värikkäitä juomalaseja ja täytin niitä hyllyyn ja pöydille. Sain projektiksi tehdä kahvilaan uudet somistukset. Käytin Vappu keittiössä- ja Lehdet-sarjan tuotteita sekä värikkäitä kurpitsoja. Järjestelin myös Olo-pöytää ja se sai täytteekseen kasteluvahteja sekä sisustuspalloja. Illalla istutin tammenterhoja pieniin purkkeihin.
Pe 28.09 (10.10-18.15) - Perjantaina sain projektikseni järjestää uudelleen myymälän Varpu-pöydät. Toiselle pöydälle asettelin lähes kaikki punaiset Varpu-tuotteet ja toiselle kaikki tarjottimet sekä siniset Varpu-tuotteet. Yritin pitää pöydät mahdollisimman selkeinä ja tuotteet ryhmiteltyinä. Illemmalla sain vielä hommakseni järjestää saippuahyllyn uuteen uskoon ja lisätä sinne juuri saapuneet tuotteet. Päivään kuului myös kuorman purkua ja yleistä siivoilua.
La 29.09 (10.15-18.15) - Päivä sujui rennoissa merkeissä mm. pölyjä pyyhkimällä, täyttölistaa tekemällä. Viikonloput ovat yleensä vilkkaita joten suurin osa ajasta menee kassalla asiakaspalvelun merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥