portfolio

Kuka on tyttö ruudun takana?
Olen Neea, 21-vuotias salolainen ja valmistun 2019 keväällä visualistiksi Salon seudun ammattiopistosta. 

koulutustausta:
- peruskoulu
- lukio, ammattikoulu

työkokemus:
- satunnaiset kesätyöt
- harjoittelupaikoistani työllistyin molempiin, ensin Salon Pentikille ja sen jälkeen aloitin oppisopimukseni Muurla Design Marketing-yrityksessä

tulevaisuuden haaveet:
- kuvataideopinnot
- kaikenlainen itseilmaisu ja luovuus, toivon, että pääsen tulevaisuudessa toteuttamaan itseäni ja ideoitani niin paljon kuin mahdollista
- muutto toiseen kaupunkiin

vahvuudet:
- ihmisten kohtaaminen, sosiaalisuus, iloisuus, reipas asenne
- tunnollisuus
- esillepanojen teko ja uusien ideoiden kehittely
- ongelmanratkaisutaito

kehitettävää:
- armollisuus itseä ja omia töitään kohtaan (aina ei tarvitse tehdä kaikkea täydellisesti)
- graafisten töiden tekeminen
- ruotsinkielen opettelu
- muiden ohjaaminen

Pieni kuvaus minusta ja koulutuksessani/työssäni tekemistäni asioista:

Olen luonteeltani lähes poikkeuksetta iloinen ja valmiina kohtaamaan uusia haasteita. Oikeastaan olen aina halunnut kokea uusia asioita ja tavata uusia ihmisiä. Olen halukas kehittymään ja oppimaan uutta. Uusien ihmisten kohtaaminen on minulle luontevaa ja olenkin todella puhelias. Käytöstavat ovat minulla hallussa sillä olen asiakaspalvelutyössä. 

Visualisti-alalla olen saanut opintoni tiivistettyä kahteen vuoteen, joista toisen olenkin viettänyt harjoitteluissa ja työpaikallani. Huomasin heti ensimmäisessä harjoittelussa, että asiakaspalvelu on minua varten. Graafiset työt sujuivat hyvin, mutta en kokenut palavaa halua päästä tekemään sitä työkseni. Valokuvaus oli mielestäni ihanaa ja nautin myös kuvien käsittelystä. 
Ryhmässä tekeminen ja asiakastyöt ovat olleet koulussa parasta. Vaikka pidänkin kovasti lukemisesta, ei kirjojen pänttääminen ole koskaan ollut minulle luontaisin tapa oppia vaan nimenomaan käytännön hommat. Olen suorittanut näytöt niin asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, graafisesta suunnittelusta, kuvausjärjestelystä kuin pukeutumisneuvonnastakin. Myös verkkokaupan ja sosiaalisen median ympäristö ovat tulleet tutuksi työni kautta.

Tässä esimerkki tekemästäni kuvausjärjestelystä (yksi kuvista löytyy myös työpaikkani verkkokaupasta):


yrityksen sosiaaliseen mediaan päivittäminen:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥