tiistai 5. kesäkuuta 2018

esillepanoja

Saadakseni osaamispisteitä tekemästäni kesätyöstä, minun tulee päivittää blogiin kuvia tekemistäni esillepanoista ja somistuksista. Työskentelen kesän Pentikillä ja olen iloinen saadessani esillepanoihin liittyviä työtehtäviä muun asiakaspalvelun ja tuotteiden paketoinnin lisäksi. Sain kahtena päivänä (la 2.6 ja ma 4.6) mm. tehtäväkseni siirtää etupöydän Kesäniitty yhteen sinisen Kesäniityn kanssa, jotta etupöytään tulisi tilaa Ystäväklubin tarjoustuotteille. 
alkuperäinen asetelma
alkuperäinen asetelma
lopputulos; vaaleanpunainen ja sininen Kesäniitty samassa pöydässä, mukana myös Raita-tuotesarjaa. 
Tässä ensimmäinen tuotokseni etupöydästä. Sain esillepanostani palautteen, jonka jälkeen hieman muokkasin sitä. Olin käyttänyt eri tuotesarjan pyyhkeitä joten vaihdoin vain niin, että yksi tietty sarja on etupöydässä - tämä selkeytti kokonaisuutta. Karsin myös huonetuoksut ja palasaippuat pois, jolloin jäi vain nestemäiset käsisaippuat - tein niistä yhtenäiset ryhmät. 
valmis tuotos
Tässä pieni projekti, jossa tein kaappiin tilaa siniselle Pionille. Asettelin tyynynpäälliset, käsipyyhkeet ja kaitaliinat kaappiin. Yksi täytetty tyyny pääsi koristamaan ovensuuta.

6 kommenttia:

 1. Olipas ihania asetelmia - kaikki sopivasti järjestyksessä eikä mikään ollut tungettu liian täyteen tai ahtaalle!


  luonnostaanvalkea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivalle sun työ vaikuttaa! :) Mä nauttisin kun pääsisin sommittelemaan just Pentikille! Tosin mun sommitelmat ei olis näin nättejä! :)

  https://taruanuelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihanasti oot laitellut <3 Pentikillä on mun mielestä aina tosi kivoja esillepanoja, jotka houkuttaa ostamaan! Jäin lukijaksi :)

  https://mietinsinua.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen itsekin ihastuin! On aina mukavaa häärätä erilaisten asetelmien kanssa. Käynpäs myös sun blogin kurkkaamassa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥