sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Pukeutumisneuvonta - näyttötyö

Pukeutumisneuvonnan näyttötyössä ideana on stailata yksi henkilö hyödyntäen kaikkia kurssilla oppimiamme tietoja ja taitoja. Stailauksen voi tehdä joko vaateliikkeessä tai kuten itse päätin tehdä - hankkia kuvauslainoina vaatteet, stailata kohde ja valokuvata valmis lopputulos.

Näyttöä varten tarvitset tekemäsi lomakkeen, jossa selviää mm. stailattavan henkilön nimi, vaatekoko, vartalotyyppi ja kartoitus siitä, mitkä värit sopivat hänelle parhaiten. Lomake täytetään ennen stailausta yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen tulee selvittää mistä liikkeestä/miltä tuotemerkiltä vaatteet haluaa lainata. Omaksi yhteistyökumppanikseni valitsin Nosh-tuotemerkin, jonka taannoin bongasin Tupurin koulun naistenillassa. Ryhdyin tuumasta toimeen ja otin yhteyttä Salon Nosh edustajaan ja yllätyksekseni yhteistyö välillemme syntyi ja pääsin valitsemaan haluamani tuotteet heidän valikoimastaan.
Tässä vielä hieman lisätietoa yrityksestä:

Nosh on laadukkaita naisten-ja lastenvaatteita sekä kankaita suunnitteleva suomalainen yritys. Tuotteet ovat laadukkaita ja ekologisesti tuotettuja. Materiaalina toimii sertifioitu luomupuuvilla. Voit halutessasi järjestää vaatekutsut kotonasi jolloin Nosh-edustaja tulee luoksesi kertomaan lisää heidän tuotteistaan ja voit häneltä myös tilata haluamiasi tuotteita. Nosh:illa on myös verkkokauppa, jossa asioida. Tuotteet todella kestävät käyttöä ja ovat oiva valinta tekokuituisten vaatteiden korvaajiksi.
Jokainen voi tehdä valintoja ja parantaa kulutustottumuksiaan ja näin myös rakentaa parempaa tulevaisuutta. Tekstiilijätteen minimoimiseksi kestävien vaatteiden ostaminen on hyväksi sekä kuluttajalle että maapallolle. Käyhän siis kurkkaamassa Nosh:in valikoimaa ja tutustumassa mitä ihanimpiin tuotteisiin ja nettisivuihin.
Tässä marian asu ennen stailausta. 
Sain tähän työhön mallikseni luokkakaverini Marian. Hänen tyylinsä on persoonallinen ja särmikäs. Stailauksen tavoitteena oli keksiä hänelle hienostunut ja rento asu kesäiseen illanviettoon. Noshin valikoimasta valitsin hänelle Lovi t-paitatunikan (95% luomupuuvillaa, 5% elastaania) ja tunikan kaveriksi perus mustat sukkahousut. Tunikan kanssa voi yhdistellä erilaisia jakkuja/takkeja. Yhdistin Lovi tunikan kanssa pinkin Luna collegejakun, joka on todella pirteän värinen (100% luomupuuvilla). Asukokonaisuuteen lisäisin vielä joko ballerinat tai valkoiset slip-on kengät. Marian hiusten kanssa sopivat aika kirkkaatkin värit joten siksi valitsin väriksi pinkin. Hänelle sopii todella hyvin myös vihreän sävyt sekä sininen. 
Tässä kuva vihreän kauluspaidan kanssa - vihreän ja oranssin yhdistelmä sopii todella hyvin yhteen.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Toi Nosh kuulostaa kivalta merkiltä, pitääkin käydä tsekkaamassa :)

  https://lauralta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä, heillä on aivan ihania tuotteita valikoimassaan.

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen postaus! :) Mä en ollut aiemmin kuullutkaan tuosta merkistä, joten pitääpäs käydä tutustumassa siihen paremmin :)

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! :) Käyn kurkkaamassa myös sun blogin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥