sunnuntai 16. joulukuuta 2018

kattaus Basic-tuotesarjalle

Aikaa on kulunut jo hurjasti siitä, kun aloitin työni Muurlassa. On tullut tehtyä jos jonkinlaista työtehtävää ja olen kyllä todella paljon nauttinut työskentelystäni siellä. Jokin aika sitten myymälämme sai aivan uuden ilmeen sillä vaihdoimme tuotteiden paikkoja aika paljon ja saimme samalla myymälämme etupuolelle uudet pöydät (kuten kuvista näkyy). Yksi pöytä tuotiin vielä täydentämään kokonaisuutta, mutta se jäi hetkellisesti tyhjäksi. 
Siirsin Basicin vieressä olevat Räsymatto-tuotteet tyhjälle pöydälle ja Basic-pöydän jatkoksi tein pöydän, johon loin kattauksen käyttäen Basic-tuotesarjan tuotteita. 

Tällaiset pienet vaihdot käyvät yleensä nopeasti ja uuden kokoaminen lähtee myös aika nopsasti käyntiin. Kattauksesta tuli aika tumma, mutta piristykseksi tuotiin uusi ja jouluinen O-kaadin upeassa punaisessa värissään. Kokonaisuuden kruunasi mielestäni Kaisla-servietit, jotka taittelin mukaan sekä muut pienet yksityiskohdat. Nautin aina suuresti siitä, kun saan vapaat kädet jonkun asian suhteen ja varsinkin esillepanoja tehdessä on ihanaa päästä käyttämään omaa ajattelua ja toteutusta kokonaisuuden luomisessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥