maanantai 1. lokakuuta 2018

Työssäoppiminen - viikko 4

Ma 10.09 (10.10-18.15) - Aamulla kävin varastossa keräämässä täyttölistan tuotteet, jonka jälkeen purin tuotteet myymälään omille paikoilleen. Maanantaina pakkasin myös verkkokauppatilauksia. Myöhemmin vielä täytin tuotteita ale-osastolle. Päivä sujui mukavasti arkisten mutta mieluisten työtehtävien merkeissä.
Ti 11.09 (10.15-18.15) - Aamun aloitin vielä verkkokauppatilausten pakkaamisella, jonka jälkeen aloin tehdä tuulikaappiin uutta esillepanoa. Ensin purin vanhat tavarat pois ja sitten aloin kokoamaan uutta kokonaisuutta. Teemana oli syksy ja esillepanoon liitettiin Nordic-sarjan mukeja ja kynttilöitä. Kokonaisuudesta tuli tunnelmallinen ja oli mukavaa saada vapaat kädet esillepanon tekemisessä.
Myöhemmin muutimme hieman etupöydän ulkoasua korvaamalla Lehdet-sarjan tuotteet Basicilla ja Nordicilla. Lisäsimme kokonaisuuteen vielä lyhtyjä ja serviettejä. Sain myös tehdä kyltit pöytään, mikä oli hyvää harjoitusta. Illalla vielä purin muutamat valaisimet myymälään ja hinnoittelin ne.
Ke 12.09 (10.10-18.15) - Aamu lähti käyntiin verkkokauppatilausten tekemisellä sekä saapuneiden Saaren taika-tuotteiden hinnoittelulla ja asettelulla myymälään. Aloitimme myymälän keskiosassa projektin, jossa huonekaluja ja tuotteita siirreltiin paikasta toiseen. Ajatuksena oli tehdä tilaa saapuneelle sängylle, jonka läheisyyteen on tarkoituksena asetella uusia pellavalakanoita. Teimme pohjaa myös pian rakennettavalle Peppi-talolle. Päivään kuului paljon kaikenlaista puuhasteltavaa niin siivoukseen kuin tuotteiden siirtelyyn ja hinnoitteluun liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥