tiistai 23. tammikuuta 2018

persoonallisuustestien tuloksia


Testin tulos: Luova individualisti

parhaimmillaan: luova, syvällinen, ilmaisuvoimainen
huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen

"Minusta tuntuu hyvältä se, että saan toteuttaa itseäni yksilöllisellä ja luovalla tavalla. Aistin herkästi erilaiset tunnelmat ja muiden ihmisten mielialat. Haluan erottua joukosta omana aitona itsenäni."


Testin tulos: Aktivisti

Aktivistipersoona on todellinen vapaa sielu. Aktivisti nauttii sosiaalisista kontakteista ja saavuttamastaan tunneyhteydestä. Aktivisti on pelkäämättömän itsenäinen ja kaipaa luovuutta ja vapautta enemmän kuin vakautta ja turvallisuutta. Aktivisteja luonnehtii visionäärisyys, jonka ansiosta he ovat kykeneviä lukemaan rivien välistä uteliaina ja energisinä. He näkevät elämän usein suurena monimutkaisena palapelinä, jossa kaikki liittyy toisiinsa. Aktivistit tarkkailevat elämän palapeliä tunteiden, myötätunnon ja mystiikan prisman lävitse ja etsivät aina selvempää merkitystä. 


Testin tulos: Mentori

Haluat aina etsiä syvällisen merkityksen ajatuksillesi, suhteellesi ja muihin ihmisiin ja materialistiseen elämään. Yrität ymmärtää muiden ihmisten tarkoitusperiä ja sinulla on selkeä käsitys ihmisistä. Olet hyvin täsmällinen asioiden toteutuksessa ja uskollinen omille arvoillesi. Sinun tavoitteesi on tuottaa parempaa palvelua kaikille ihmisille. Toteuttaessasi tätä tavoitetta pystyt olemaan rohkea, määrätietoinen ja järjestelmällinen.

Testeistä tuli paljon samankaltaisia tuloksia joiden mukaan olen luova ajattelija, muiden ihmisten tunteet huomioonottava yksilö. Osaan eleiden ja puheen perusteella tulkita ihmisten erilaisia tunnetiloja ja ajatuksia. Uskon että tästä taidosta on paljon hyötyä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Ihmistuntemus on hyödyllinen taito ja auttaa varsinkin asiakaspalvelutyössä, jossa asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen on keskeisessä osassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥