maanantai 11. joulukuuta 2017

Pentik - tuotevalikoima

Pentikillä on laaja skaala erilaisia tuotteita, jotka on jaettavissa seuraaviin tuoteryhmiin; kattaus, tekstiilit, sisustus ja herkut. Kattaukseen kuuluvat kaikki aterimet ja keittiövälineet, lautaset, kulhot, mukit ja lasit, myös servietit, Studio-keramiikka sekä erilaiset tarjottimet, tarjoiluastiat sekä vuoat.
Tekstiileihin lukeutuvat mm. pyyhkeet, kankaat, verhot, keittiötekstiilit, matot, kosmetiikkalaukut ja erilaiset vuodevaatteet + torkkupeitot.
Sisustukseen kuuluvat mm.erilaiset kalusteet, kynttilät ja kynttilänjalat, lyhdyt, kehykset, valaisimet ja erinäiset sisustuskoristeet. 
Herkkuja Pentikillä on joka lähtöön, on kahvia, teetä, hunajaa, kastikkeita, siirappeja, makeisia ja keksejä. 

Pentikin tuotesarjat jaetaan Basic-tuotteisiin ja sesonkimallistoon, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaisesti neljä kertaa vuodessa. Tämän vuoden sesonkimallistoja ovat mm. Ruusunmarja, Hiutale ja Tulppaani. Basic-tuotteet ovat pysyvämpiä tuotteita Pentikin valikoimassa ja niihin lukeutuu mm. Anis, Kallio, Vekki ja Vanilja. Tuotesarjoja on toki lukuisa määrä näiden lisäksi joista kuvia seuraavaksi. 
Ensimmäisenä kuvassa näkyy Pentikin valaisimia sekä lampunvarjostimia. Näitä on helppo yhdistellä ja valita mieleisensä yhdistelmä. On paljon eri kokoja ja materiaaleja.
Tuotevalikoimasta löytyy myös erilaisia peilejä upeine kehyksineen. Samanlaisia ei tulekaan vastaan ihan joka nurkan takaa.
Myymälämme taka-alalta löytyy myös paljon erilaisia kankaita, on valmiita pöytäliinoja tai vaihtoehtoisesti asiakas voi tulla valikoimaan mieleisensä kankaan, josta me myymälässä leikkaamme oikean kokoiset palat hänelle mukaan. Tässä näkyykin vielä pöytä, jonka päällä kangasta on helppo leikata. Pöydän alatasolta löytyy vielä valikoima erilaisia mattoja.
Kankaiden läheisyydestä löytyykin kylpyhuone-osastomme. Tänne kuuluvat mm. pyyheliinat, käsisaippuat, kosmetiikkalaukut ja erilaiset tuoksut (sauna-ja huonetuoksut).
Makuuhuone-osastolta löytyy erilaisia pussilakanasettejä, päivä-ja torkkupeittoja ja myös lasten lelut ja muut tarvikkeet löytyvät tältä samalta seinustalta.
Tästä löytyvät vielä suositut Kaisla-lakanat, sekä alus-että pussilakanat. Myös tyynynpäällisiä löytyy alahyllyltä.
Kulman takaa löytyykin hieman Usva-ja Kallio-keramiikkaa. Hyllyiltä on löydettävissä myös tekstiilejä sekä lasipurkkeja, joihin voi laittaa vaikka keksejä tai makeisia.
Seuraavasta hyllyköstä löytyy Metsikköä, hieman Anista sekä Saagaa. Saagan tuotteita löytyy nyt myös näyteikkunoista sekä etupöydältä sillä tässä kuussa kaikista Saaga-sarjan tuotteista on -20% alennus Ystäväklubilaisille.
Aatto-pöydästä on löydettävissä paljon erilaisia tee-makuja, kahvia sekä muita keittiövälineitä.
Seuraavaksi vuorossa Fauna-tuotesarja, jossa pääsevät esille Suomen upeat eläimet, on mukeja, tyynynpäällisiä ja käsipyyhkeitä. Kaappiin on ilmestynyt myös muutamia Saaga-sarjan tuotteita.
Näiltä hyllyiltä löytyy Pastellia ja Vaniljaa. Myös Kivi-sarjaa löytyy toisesta hyllyköstä.
Tästä värikkäästä kaapista löytyy mm. Vaahteraa ja Hortensiaa. On paljon erilaisia tyynynpäällisiä, serviettejä ja keittiöpyyhkeitä.
Käytävältä löytyy myös Valo-sarjaa sekä Edeniä.
Nurkasta löytyy vielä mm. Viole-laseja, Linda-laseja, Bambu-kuidusta valmistettuja keittiövälineitä.
Tuotesarjat on sijoiteltu pääsääntöisesti niin, että sesonkimallistot sijaitsevat keskemmällä olevilla pöydillä ja Basic-tuotteet sijoitetaan suurimmaksi osaksi myymälän seinustalla sijaitseville hyllyille.
Pentikillä on iso valikoima erilaisia maljakoita, kynttilöitä ja kynttilänjalkoja, valtaosa niistä sijaitsee tällä hyllyllä keskellä myymälää.
Ikkunaseinustalta löytyy mm.Ystäväklubipöytä, lyhtyjä ja lisää torkkupeittoja. Aivan ylhäältä löytyvät upeat Loiste-puut.
Kassan läheisyydestä on löydettävissä iso valikoima Pentikin Studio-keramiikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥