maanantai 16. lokakuuta 2017

Luokan värisuunnitelma

Saimme koulussa tehtäväksemme suunnitella luokkatiloihin uudet värimaailmat hyödyntäen Tikkurilan eri maaleja. Tiimeistä puolet suunnitteli toisen luokan ja puolet toisen. Ensin mittasimme luokkatilojen seinät, ovet ja ikkunat, jonka jälkeen piirsimme niistä kuvat paperille ja sen jälkeen Illustraattorille. Kävimme läpi erilaisia värivaihtoehtoja ja innostuimme kuvan punertavasta Nektari L418- sävystä, jota päätimme käyttää luokan tehostevärinä. Nektaria tasapainottamaan valitsimme sävyt Bebe G321 ja Jasmiini F503.
Jokainen tiimi teki oman planssin sekä värisuunnitelman ja niistä paras valittiin toteutettavaksi. Ykkösten luokkatilaan valittiin alla näkyvä Peikonlehti-suunnitelma. Tikkurilan väreistä käytimme seuraavia; Mosaiikki J367, Jasmiini F503, Aloe X381 ja Angora H466. 

Maalausprosessi oli työläs mutta antoisa. Opettaja nimesi minut tiimin "pomoksi" ja sain vastuulleni paljon hoidettavia asioita, jotka loppujenlopuksi hoituivatkin mainiosti. Johtajan roolin omaksuminen oli minulle aluksi vaikeaa sillä olen tottunut kuuntelemaan neuvoja muilta ja tekemään töitä sen mukaan. Tämä projekti opetti minulle paljon uutta ja jatkossa varmasti toimin hieman eri tavalla kuin ennen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥