maanantai 16. lokakuuta 2017

Ensimmäinen asiakastyö - lopputulos

 Suunniteltuamme esillepanon ja tehtyämme tarvitut piirrokset, kävimme Pentikillä esittelemässä aikaansaannoksemme. Piirustuksissa oli toki korjattavaa liittyen mittasuhteisiin ja tavaroiden korkeuksiin, mutta muuten ahkerointimme oli tuottanut tulosta. Saimme tehtyä yhteenvedon siitä, mitä laitettaisiin esille ja miten. Saimme myös kokeilla paikan päällä, miten tuotteet sopivat parhaiten esille ja teimme sohvaryhmään tulevasta esillepanosta vielä lopullisen luonnoksen. 

Kävimme ennen rakennusta keräämässä Figarolta aikaisemmat esillepanot pois,jotta voisimme vaihtaa tilalle uudet. Pyyhimme tasot ylimääräisestä pölystä, keräsimme tuotteet ja palautimme takaisin Pentikkiin. Pari päivää myöhemmin pääsimme rakentamaan uudet esillepanot, joka oli todella mukavaa mutta samalla hieman haastavaa, sillä vasta tuotteita asetellessamme näimme miten tuotteet oikeasti sopivat yhteen ja asettelimme tuotteet useampaan kertaan siten, että lopputulokseen olivat kaikki tyytyväisiä. Haasteellisin osio oli mielestäni sohvaryhmän keskelle sijoittuva esillepano sillä sen tuli näyttää hyvältä joka kulmasta eikä vain yhdestä kohdasta. 

Tämä asiakastyö ja esillepanon suunnittelu oli mielestäni opettavainen tehtävä ja hyvä tapa päästä kiinni tiimioppimiseen ja aikatauluista kiinni pitämiseen. On tärkeää, että tiimi on yhteistyökykyinen, valmis joustavuuteen ja ottamaan vastaan uusia haasteita. Mielestäni tiimimme suoriutui tehtävästä hyvin vaikka parannettavaa löytyy aina. Tekisin mielelläni jatkossa lisää vastaavia työtehtäviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥